+ 45 26 19 69 10 ulla@tegnebraettet.dk

SALGSTEGNINGER

 

Flotte salgsmateriale sælger bedre, – lad mig hjælpe dig til et bedre salg!

Flotte farvelagte tegninger, levende skitser og gennemarbejdede salgspræsentationer til skærm og print. Jeg er uddannet arkitekt m.a.a., og tegningen er mit vigtigst redskab til at forklare både abstrakte og konkrete emner. Og jeg har erfaring for, at mine illustrationer sælger varen godt!

Håndtegningen er mit speciale! Når du skal sælge en ide frem for et færdigt design, er en levende skitse det medie der fokuserer på værdi og helhed frem for detaljen. Mine håndskitser har et unikt udtryk, og de er hurtige at fremstille.

Farvelaget tegninger til print – også i store størrelser. Jeg arbejde i Adobe Illustrator til bearbejdning af både håndtegning og div. tegningsfiler.

Skitser med karakter formidler ideen

Rumlige skitser formidler ideen.

Her finder du en række eksempler på tegninger, som forklarer ideen om et rum. De appellerer til forståelsen og fantasien, og er nemme for kunden at forstå. Personerne i tegningerne er med til at forklare rummets om funktion og værdi.

Rumlige skitser er en hurtig vej til en god visualisering.

Dokumentation

dokumentation

Flotte farvelagte bygningstegninger

Jeg harsom arkitekt stor erfaring med udarbejdelse af flotte tegninger til dokumantation. Farvelægningen og skyggelægningen gør tegningerne meget selvforklarende, og giver udtrykket megen dybde.

Jeg arbejder i Adobe Illusatrator. Håndtegninger og cad tegninger kan bruges som grundlag. Jeg kan indarbejde fotos m.m. i billedet.

 

Grafisk opsætning

grafisk opsætning

Klar til print!

Få det hele samlet i en flot præsentationsmappe, og produktark oma. klar til print eller mailbar fil.

 

Copyright ©2015 tegnebrættet.dk all rights reserved